ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن

 

کشور های اروپایی در سال 1985 برای راحت تر کردن رفت آمد مردم خود به کشور های نزدیک به هم اروپایی معاهده ای را با هم امضا کردند به نام شینگن.

در نتیجه ویزای شینگن ویزایی است که افرادی که اقامت دائم این 26 کشور عضو این معاهده را ندارند برای وارد شدن به این حوزه اخذ می نمایند.

26 کشور عضو این اتحادیه عبارتند از:

اتریش-استونیا-یونان-لتونی-مالتا-پرتغال-سوئد-بلژیک-فنلاند-مجارستان-لیختن اشتاین-هلند-اسلواکی-سوئیس-چک-فرانسه-آیلند-لیتوانی-نروژ-اسلوونی-دانمارک-آلمان-ایتالیا-لوگزامبورگ-لهستان و اسپانیا.

4 نوع ویزای شینگن صادر میشود:

  • این نوع از ویزای شینگن ویزای ترانزیت است.یعنی افرادی که این ویزا را دارند فقط میتوانند در فرودگاه های کشور های عضو شینگن از هواپیما پیاده شده و پرواز خود را عوض کنند و به کشوری که عضو این اتحادیه نیست بروند.این افراد نمیتوانند از فرودگاه خارج شوند.
  • با این ویزا مسافر میتواند از فرودگاه خارج شده و از آن کشور عضو اتحادیه شینگن برای سفر زمینی به کشوری که عضو این اتحادیه نیست عبور کند.
  • این نوع از ویزای شینگن همان ویزای توریستی است.
  • این نوع هم ویزای بلند مدت است که دارندهی آن میتواند در طول سال به تعداد نامحدودی وارد حوزه شینگن شود.

 

حال در مواردی ممکن است سفارت درخواست ویزای افراد را رد کند و این افراد هم هیچ اطلاعی از دلیل این مردودی نداشته باشند که ما در زیر تعدادی از این دلایل را برای شما می آوریم تا کمتر شاهد رد درخواست متقاضیان این ویزا باشیم:

1-کافی نبودن مدارک متقاضی برای اثبات برگشت وی به کشورش

2-نداشتن سفر قبلی به خارج از کشور یا همان خالی بودن پاسپورت

3-گذرنامه نامعتبر: سفارت درخواست افرادی که پاسپورتشان کمتر از 3 ماه اعتبار دارد و یا جای کافی برای حد اقل 2 ویزای دیگر ندارد را رد میکند.

توجه داشته باشید که افراد بالای 10 سال باید پاسپورت ارائه دهند.

4-نا معتبر بودن نامه اشتغال به کار

5-داشتن آلرت در حوزه شینگن: یعنی اگر شما درخواست ویزای شینگنتان رد شده باشد 6 الی 8 ماه نمیتوانید دوباره اقدام کنید.

6-داشتن سوسابقه

7-ناکافی بودن تمکن مالی

8-گذرنامه آسیب دیده

 

مدارک لازم برای اخذ این ویزا:

  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • شناسنامه و کارت ملی
  • 2 قطعه عکس با زمینه سفید (عکس ها جدید باشد)
  • سند مالکیت
  • گواهی معتبر اشتغال به کار یا تحصیل
  • پرینت حساب بانکی برای اثبات تمکن مالی با مهر شعبه بانک
  • سند ازدواج
  • بیمه نامه مسافرتی

 

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.