ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای افرادی که می خواهند در یکی از بهترین کشورهای دنیا سرمایه گذاری و فعالیت تجاری داشته باشند و تمایل به مهاجرت آسان و  سرمایه گذاری در استرالیا را دارند مناسب می باشد.

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و بیزینس می تواند مسیری مناسب برای مدیران بیزینس و کارآفرینان علاقه مند به سرمایه گذاری در خارج از کشور باشد. چرا که استرالیا نسبت به کشورهای پیشرفته دیگر قوانین آسان تری را برای بیزینس و سرمایه گذاری در نظر گرفته است. فرد کارآفرین در ابتدای ورود به کشور استرالیا، نیاز به وارد کردن سرمایه اولیه نیست و به مدت دو سال می تواند به ارزیابی شرایط و ایجاد ارتباطات مناسب برای راه اندازی بیزینس و سرمایه گذاری در استرالیا داشته باشد.

اگر علاقه مند هستید به طور خلاصه با شرایط اولیه اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا آشنا شوید، مطالعه متن زیر می تواند کمک خوبی برای شروع تصمیم گیری باشد. در صورت تمایل برای بیشتر دانستن، به ما تماس داشته باشید تا به طور کامل تر به بررسی شرایط بپردازیم.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا از سه زیرگروه ( ساب کلاس ) اصلی تشکیل شده است. در جدیدترین تقسیم بندی اعلام شده توسط اداره مهاجرت استرالیا ، اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری  و کارآفرینی شرایط مناسبی را برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا برای تجارت رقم خواهد زد.

 ویزای سرمایه گذاری استرالیا , استرالیا, سرمایه گذاری استرالیا, ویزای بیزینس استرالیا, اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

ساب کلاس های اصلی ویزای سرمایه گذاری استرالیا به قرار زیر است :

Subclass 188

Subclass 132

Subclass 888

ویزای سرمایه گذاری استرالیا –  زیرگروه 188

این نوع ساب کلاس به خودی خود به سه دسته تقسیم می شود.

  • ویزای اقامت استرالیا از طریق کارآفرینی ( Innovation )
  • ویزای اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری  ( Investor )
  • ویزای اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری مهم ( Significant Investor )

 

اقامت استرالیا از طریق کارآفرینی   ( Innovation )

 متقاضیان ایرانی که برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام میکنند ، مسیراقامت از طریق کارآفرینی را انتخاب می کنند.

دلیل این انتخاب هم راه تر بودن و کم هزینه تر بودن اخذ اقامت استرالیا از طریق کارآفرینی است. چرا که در ویزای کارآفرینی ، اداره مهاجرت از شما انتظار ندارد که سرمایه اولیه مورد نیاز را ابتدای ورود به کشور استرالیا وارد کنید و شما می تواند تا دوسال در استرالیا اقامت داشته باشید و کسب تجربه و اطلاعات بکنید. پس باید اشاره داشت که این موضوع ریسک سرمایه اولیه شما را به حداقل می رساند.

متقاضیان این ویزا باید شرایط زیر را داشته باشند :

* زیر 55 سال باشد .

( برای شرط سن در برخی موارد استثنا بالای 55  وجود دارد )

* حداقل 65 امتیاز بیاورد .

* صاحب یک بیزینس باشد که گردش مالی 500 هزار دلار استرالیا در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.

* حداقل دارایی شخص 800 هزار محاسبه شود .( منظور از دارایی خانه ، ماشین ، زمین ، پول نقد و ...... می باشد)

* یک ایالت در استرالیا شخص را اسپانسر کند. 

* نمره آیلتس 4.5 ( البته اجباری نیست )

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولی Investor  

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری تفاوت هایی  نسبت به کارآفرینی دارد. مهم ترین تفاوت به موضوع سرمایه اولیه برمی گردد که مبلغ کمی بالاتر است. 

شرایط اخذ این ویزا به این شرح است :

* سن کمتر از 55 سال

* حداقل امتیاز 65 بیاورد

* حداقل دارایی 2.25 میلیون دلار برای دو سال آخر مالی

* تعهد 1.5 میلیون دلاری برای سرمایه گذاری اولیه

* حداقل 3 سال سابقه سرمایه گذاری در کار

برای حداقل یک سال از پنج سال مالی اخیر شخص باید حداقل سهام 10 درصد از کل سیستمی که در آن مشغول است را داشته باشد و در آن سیستم سابقه مدیریت نیز ارائه کند.

 

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری مهم  Significant Investor

برای این نوع روش اقامت ، سرمایه یالایی نیاز دارد که البته اگر فردی بتواند از این طریق موفق به اخذ اقامت استرالیا شود، بسیار مطمئن می تواند در کشور جدید ( استرالیا ) زندگی کند.

شرایط کلی اخذ این ویزا بدین شرح است :

*تعهد 5 میلیون دلاری برای سرمایه گذاری اولیه به مدت چهارسال 

* از یک ایالت اسپانسر شوید

 شرط سنی و امتیازبندی  در این نوع ویزا در نظر گرفته نمی شود.

 

ویزای سرمایه گذاری استرالیا - زیرگروه 132

 

ویزای اقامت دائم استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با زیرگروه 132 ویزای مخصوص مدیران و صاحبان کسب و کار می باشد که به نوعی از این ویزا به عنوان ویزای استعداد خاص یا همان تلنت  برای سرمایه گذاری است. اخذ این ویزا مزیت هایی نسبت به ویزای دیگر سرمایه گذاری استرالیا دارد که مهم ترین آن اخذ اقامت دائم استرالیا در ابتدای ورود به استرالیا است. متقاضی این ویزا می تواند از مزایای اقامت دائم استرالیا مثل مدیکال کر ( خدمات پزشکی ) و تحصیل رایگان فرزندان به راحتی استفاده کند. البته به یاد داشته باشید اخذ ویزا برای متقاضی و خانواده ایشان است که این مورد هم می تواند با توجه به اقامت دائم کل خانواده متقاضی ، قابل توجه باشد.

مهم ترین تفاوت زیرگروه 132 ویزای اقامت استرالیا، گردش مالی مورد نیاز است که در مقایسه با زیرگروه های دیگر ویزای سرمایه گذاری استرالیا ، بالاتر است. 

 

شرایط کلی اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا -  132 بدین شرح است :

  • سن فرد متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد.
  • ارزش دارایی‌های کل متقاضی و همسر ایشان باید در حدود 5 میلیون دلار بوده که البته قابل انتقال به استرالیا باشد.
  • میزان دارایی و سرمایه خالص فرد متقاضی و همسر در آن کسب وکار مشخص که به اداره مهاجرت ارائه می شود ، باید حداقل  ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
  • فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.خوب این مهم ترین و شاید سخت ترین تفاوت ابن نوع ساب کلاس است که شاید شما به عنوان یک مدیر کسب وکار باهوش توانسته باشید این گردش مالی را ایجاد کرده باشید.
  • اگر بیزینس شما در یک سال کمتر از 400 هزار دلار سرمایه داشته باشد، باید حداقل 51 درصد سهام بیزینس را صاحب باشید.
  • و اگر بیزینس شما در یک سال بالای 400 هزار دلار درآمد داشته است، باید حداقل 30 درصد سهام را صاحب باشید.
  • و یا مالکیت ۱۰ درصد شرکتی با سهامی عام را داشته باشد.
  • مدارک مدیریتی و فعالیت متقاضی در معاملات و اداره بیزینس نیز مورد نیاز است.

 

البته جالب است اشاره کنیم که با نگاه به موارد بالا، باید گفت اینقدرها هم سخت نیست. به طور خلاصه اگر کسب وکار شما توانسته بیش از 3 میلیون دلار در دوسال از چهار سال اخیر ایجاد کند، احتمالا بقیه موارد را می توانید پوشش دهید!

 

ویزای سرمایه گذاری استرالیا – زیرگروه 888


در ویزای سرمایه گذاری استرالیا با زیر گروه 888 ، درحقیقت برای افرادی است که موفق به اخذ زیرگروه 188 شده اند . یعنی این ویزا مرحله دوم ویزای 188 برای تبدیل اقامت 4 ساله به اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری است.
شرایط درخواست برای این ویزا مخصوص افرادی که با ویزای کارآفرینی وارد استرالیا شده اند عبارت است از :
• 24 ماه قبل از درخواست برای این ویزا، باید فرد متقاضی حداقل یک سال داخل استرالیا زندگی کرده باشد.
• دو سال از چهارسال اخیر که ویزای سرمایه گذاری استرالیا را اخذ کرده، سابقه فعالیت بیزینس به همراه مدارک مالیاتی آن.
• توانایی اثبات نقش مدیریتی متقاضی در بیزینس فعال شده
• توانایی اثبات مالکیت بیزینس از طریق مدارک مالی
( برای اطلاع از جزییات مدارک مورد نیاز مالی ، با مشاوران ما تماس بگیرین.)

 

شرایط درخواست برای این ویزا مخصوص افرادی که با ویزای سرمایه گذاری معمولی وارد استرالیا شده اند عبارت است از :
حداقل 4 سال از سرمایه گذاری فرد در استرالیا گذشته باشد و همچنین 2 سال در استرالیا زندگی کرده باشد.

 

شرایط درخواست برای این ویزا مخصوص افرادی که با ویزای سرمایه گذاری ویژه وارد استرالیا شده اند عبارت است از :
برای درخواست این نوع ویزا هم باید حداقل 4 سال از زمان سابقه سرمایه گذاری فرد در استرالیا گذشته باشد و همچنین فرد باید اثبات کند که حداقل سالی 40 روز در استرالیا حضور داشته و همسر متقاضی هم حداقل 180 روز در استرالیا بوده است.

 

اگر فکر می کنید شرایط اولیه مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارید، با کارشناسان مهاجرتی و حسابرسی ما تماس بگیرین تا از جزییات مراحل بیشتر آگاه شوید.